Букет от свежи цветя, съчетан с тона на интериора, може

...
 
Букет от свежи цветя, съчетан с тона на интериора, може
Коментари Харесай

9 идеи да направите скъп интериор без голям бюджет

 

Букет от свежи цветя, комбиниран с тона на интериора, може да бъде най-хубавата украса на вашия хол. Не е належащо да харчите доста пари за закупуване на цветя: огромен букет от полски маргаритки или карамфили ще наподобява по-достоен от скъпите рози. Понякога е потребно да създадете въодушевление в скучна среда.

2. Намерете няколко винтидж неща

 

Разходете се из бълханите пазари или ровете в кутии на мецанина: там можете да намерите прелестни антики, които ще оживят вашия интериор. Винтидж продуктите, които към този момент са изгубили практическите си функционалности, придават на интериора атмосфера на уникалност. Много от тях елементарно могат да дадат нов живот: остарял сандък може да се употребява като масичка за кафе, а маса от шевна машина – като подпора в коридора.

3. Купете kartini

 

Почти забравена мебел, която ще внесе атмосфера на разкош във вашия дом. Картините са свързани с ориенталски сексапил и скъпи интериори на японските императори. Самостоятелно направена картина ще придаде на жилището специфична уникалност. В допълнение към естетическата функционалност, не забравяйте за практическата цел на картината: тя елегантно ще отдели работното пространство от хола или ще помогне за зониране на съблекалнята в спалнята.

4. Добавете светлина към интериора

 

Когато избирате пердета и пердета, по-добре е да се даде желание на стрехите на тавана: по този начин таванът ще наподобява по-висок, а отворът на прозореца – повече. Луксозните домове нормално имат високи тавани и големи прозорци, тъй че би трябвало да създадете такова усещане. Отворете прозорците допустимо най-вече, тъй че светлината в стаята да е допустимо най-голяма, не съхранявайте ненужни и грозни неща на первазите, не затваряйте прозорците с тежки пердета.

5. Задайте таблицата

 

Понякога луксът се крие в ритуалите. Опитваме се да спестим време, като не настройваме масата, обаче губим естетиката на момента и губим удоволствието от протичащото се. Опитайте се да вземете от дрешника доста скъпата услуга, която ви чака на криле – без причина, единствено с цел да украсите всекидневието. Красива маса основава празнична атмосфера, усъвършенства апетита и развеселява.

6. Отървете се от остатъка

 

Подредете нещата в жилището и освободете стелажи и шкафчета от ненужни неща. Полупразните лавици основават чувство за размер и шир. Освободеното пространство се употребява най-добре за същински обичани и красиви неща или предмети на изкуството, които могат да се трансформират съгласно настроението.

7. Подредете мебелите симетрично

 

Симетричните интериори наподобяват величествено и солидно, създавайки чувство за баланс. Следователно симетрията е най-хубавата концепция за тези, които не желаят да влагат огромни суми в обзавеждането. Изберете евтини аксесоари и ги поставете от двете страни на композиционния център на стаята. Симетрично ситуирани столове в хола незабавно му придават нотка на разкош.

8. Закачете огледала

 

Всяка стая във вашия апартамент ще наподобява по-луксозно, в случай че можете да намерите място в нея за цялостно огледало, в необикновена рамка или годишна продукция. Огледалата ще украсят стаята и образно ще усилят пространството, просто не прекалявайте с техния брой.

9. Добавете искра

 

Луксът и благосъстоянието са свързани с великолепието на златото. Не се опасявайте да употребявате златни детайли в интериора, най-важното е, следвайте мярката. Златни рамки за фотоси, брашници, възглавници на дивана и даже принадлежности за хранене могат да облагородят вашата всекидневна. Ако не обичате златото, можете да дадете желание на мед или да купите аксесоари за хром.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР